Diggerland – Forlystelsespark for legebarnet

0
4325

Hos Diggerland finder du rendegravere i alle størrelser, og hele familien er velkommen til at sætte sig op i dem og grave løs. Når først indgangen er betalt er alle forlystelserne gratis… Og alle forlystelserne er forskellige former for rendegravere og gravemaskiner. Så slip legebarnet løs og giv den gas bag styrpindene i denne anderledes forlystelsespark.

Indgangen til Diggerland i Kent
Indgangen til måske Englands sjoveste forlystelsespark

Jeg var alligevel i England for at prøve at køre racerbil og besluttede mig for at tjekke en af de 4 Diggerland parker ud, som er spredt godt ud over England. Vi valgte parken i Kent der ligger ca 1 times kørsel syd for London.

Entreen er 17£ eller ca 150 kr, også er alle forlystelser gratis derefter. Bestiller du på hjemmesiden er der mulighed for at spare 2 £ per billet, men det gjorde vi altså ikke. Børn under 90 cm kommer gratis ind, men vil opleve at de ikke må prøve alle forlystelser på grund af højden. Men er børnene over 90 cm høje, og over 5 år vil de opleve at de må prøve langt de fleste maskiner, evt. sammen med en voksen.

Gravemaskine i Diggerland
En af Diggerlands gravemaskiner i auktion

Forlystelserne

I Diggerland finder du både gravemaskiner som du selv styrer og forlystelser som styres af medarbejdere i parken. Gravemaskinerne er i flere forskellige størrelser, fra de mindre hvor man graver efter guld, skal prøve at vælte kegler på tid eller fange ænder i et vandhul, til de store hvor det bare gælder om at grave… Og man kan grave dybt.

Forlystelserne bygger alle på gravemaskiner, så karusellen er monteret på en gravemaskine og styres så af parkens medarbejdere, og der er enkelte andre af disse medarbejderbetjente forlystelser, men der er ingen tvivl om at det sjoveste er at styre selv.

Der er også show og mulighed for at mødes parkens maskotter, så sæt nogle timer af til et besøg.

Der er ikke super mange forlystelser, så forvent at prøve nogle af dem flere gange hvis I skal bruge mange timer i parken. Til gengæld kan man også bruge længere tid i maskinerne end de 5 minutter der normalt går inden det er en andens tur, så man har helt automatisk lyst til at prøve flere gange.

Maden

Burgermenu i Diggerland
Den største burgermenu de havde… Ikke pengene værd.

Som altid når man bruger en del timer i en forlystelsespark melder sulten sig, og man kaster sig over stedets cafeteria, men lad det være sagt med det samme: “Maden i Diggerland er ikke noget at råbe hurra over”. Burgeren var på ingen måde lækker og indbydende, og pommes fritsne viste sig som det bedste ved burgermenuen sammen med colaen. Der er desværre kun det ene spisested i Parken som vi prøvede, og chancerne for at få en bedre oplevelse med maden end vi havde vil jeg betegne som små.

Samlet vurdering

Om man skal tage i Diggerland eller gå efter en mere traditionel forlystelsespark afhænger helt af interesser. Parken er som sagt ikke den største, og man får hurtigt prøvet det hele. Til gengæld kan man sagtens være underholdt selv under sin 4. tur i en gravemaskine, så er børnene eller dine venner til store maskiner er Diggerland helt sikkert et besøg værd. Prisen for indgangen er meget passende for det sjov parken tilbyder, men maden er for dyr i forhold til kvalitet.

Læs mere om Diggerland på deres hjemmeside