Mine oplevelser på Burning Man

Der findes ingen festivaller som Burning Man, og i 2010 besøgte jeg festivallen der forvandler Nevadas tørre ørken til en eksplosion af kreativitet, kunst og fest. En oplevelse som Burning Man giver oplevelser for livet, og en del af disse har jeg beskrevet i artiklerne herunder, så er du nysgerrig på om Burning Man er noget for dig, så kast dig over mine historier fra Black Rock City.

Burning Man galleri

Hvert år eksplodere Nevadas ørken i en fest af kreativitet og kostumer kaldet Burning Man. I en uge fester og skaber 60.000 mennesker et parallelsamfund hvor accept og kærlighed er i centrum. Ingen er tilskuere og alle er deltagere i dette vanvittige miljø. Her er mine billedere fra Burning Man 2010

Hvad er Burning Man?

Hvad er Burning Man? Og hvorfor samles 60.000 mennesker i Nevadas ørken, for at skabe et parallelsamfund hvor penge ikke eksisterer, det unormale bliver...

Populære oplevelser