Storslåede oplevelser i Norge

Norges storslåede natur er den perfekte kulisse til næsten alle former for friluftsliv og udeoplevelser. Så uanset om du er til vandring, skiløb eller adrenalin har Norge noget at byde på.

Jeg har efter en række år med fokus på Sverige fået øjnene op for Norge som oplevelses-land, og de første artikler med baggrund i Norge er skrevet. Dem finder du herunder, og jeg tør godt love at flere vil følge i fremtiden.

Vandretur i Norge

Som førstegangs vandrer er der mange ting der kan gå galt, men sjældent går det så galt som det var ved at gå denne gang. Dette er historien om min første vandretur nogensinde, og Norge viste sig at være et rigtigt godt valg.

Norges fedeste campingplads

Ofte kommer de helt sublime oplevelser som en overraskelse, og opholdet hos Serious Fun i Dagali var ingen undtagelse. Jeg blev inviteret da jeg var 50 km væk, og det blev en aften jeg sent ville glemme, og et sted jeg helt sikkert skal tilbage til.

Populære oplevelser