Storslåede oplevelser i Norge

Norges storslåede natur er den perfekte kulisse til næsten alle former for friluftsliv og udeoplevelser. Så uanset om du er til vandring, skiløb eller adrenalin har Norge noget at byde på.

Jeg har efter en række år med fokus på Sverige fået øjnene op for Norge som oplevelses-land, og de første artikler med baggrund i Norge er skrevet. Dem finder du herunder, og jeg tør godt love at flere vil følge i fremtiden.

River rafting i det sydlige Norge

Bare tre timer fra Larvik finder du et af Europas bedste rafting spots, med rafting for alt fra børn til adrenalin junkier. Leder du efter...

Vandretur på Hardangervidda med hund

Det er efterhånden blevet en tradition at sommerferien bruges på en vandretur i de norske fjelde. I år tog vi for første gang hunden...

På skivandring i de norske fjelde

Drømmer du også om at tage på en tur ud i fjeldet med telt og trangia om vinteren? Jeg prøvede kræfter med den norske vinter og fjeld, og lærte at det slet ikke er så svært som jeg havde frygtet. Læs resten af artiklen gratis lige her.

Vandretur i Norge

Som førstegangs vandrer er der mange ting der kan gå galt, men sjældent går det så galt som det var ved at gå denne gang. Dette er historien om min første vandretur nogensinde, og Norge viste sig at være et rigtigt godt valg.

Populære oplevelser