Om mig

En rejsende deler ud af rejsetips og tanker om udstyr og destinationer
Her ses jeg på Burning Man efter at have brugt 1 time på at kæmpe mig 2 kilometer igennem sandstorm hjem til teltet.

Om Rasmus Fredslund
Hej, og tak fordi du har tunet herind på Opture.dk, jeg håber at siden lever op til dine forventninger, ellers er du velkommen til at sende mig en mail her: Skriv til Rasmus

Du kan også hoppe ind på Google Plus og se mine seneste billeder, videoer, projekter og andet. Ud over opture.dk skriver jeg om canyoning på canyoning.dk og har senest blogget i løbet af de 5 måneder jeg boede i en by i det landlige Indien, det kan du læse mere om på: indiske fortællinger og personer.

Ikke en typisk globetrotter.
Jeg er ikke den typiske globetrotter, der farer verden rundt, og synes ramt af en konstant udlængsel, faktisk har jeg det rigtigt godt med at leve livet hjemme i lille Danmark. Alligevel har jeg været heldig at have fået en masse gode oplevelser, og har fået mod på at prøve endnu mere af det der ligger derude og venter af oplevelser.

Oplevelser i centrum
Som sagt er oplevelserne i centrum når jeg rejser. Det har indtil nu ført mig til Nevada ørkenen hvor jeg sammen med 52.000 andre nød friheden og kærligheden ved Burning Man i en uge. Det har ført mig til kløfterne på Sardinien hvor min kæreste og jeg iført våddragt og klatregrej rappellede, svømmede og travede vores vej igennem fantastisk natur. Det har ført mig til England hvor jeg var tæt på at sætte en Ariel Atom i græsset på Englands dyreste racerbane, for bagefter at give en Ford Focus fuld gas igennem en rallybane.
Og senest har det ført mig 5 måneder til en by i det landlige Indien hvor kæresten og jeg prøvede at leve i en kultur meget fjernt fra vores egen.

Mødet med mennesket
Noget andet der har kendetegnet mine seneste år er en konstant strøm af udenlandske gæster igennem først min etværelses siden min toværelses lejlighed. Og i lidt mindre grad mine besøg hos lokale værter jeg aldrig havde mødt før jeg stod der med sovepose og rygsæk foran deres dør, hvad enten det var i Horsens, Århus, Frankrig, Tyskland eller England.

En anden måde af rejse på
Det er også historier om en anden måde at rejse, og opleve på. Nogle gange ligger oplevelserne lige foran vores fødder, andre gange kræver det som sagt nogle lidt længere rejser, måske ligefrem en flybillet, eller hjælp fra en velmenende gæst, kæreste eller ven.

Her på siden vil jeg prøve at samle både rejsehistorier, videoer der inspirerer mig, billeder og links til sider der for en kortere eller længere stund fik mig til at tænke: Det der er sku genialt!

Her er inspiration både til de mentale og de fysiske rejser.

Velkommen til.