Nyt guldgraver udstyr

0
4880
vaskepander og guldmåtter

Efter en måneds ventetid kunne jeg endeligt i dag tage på posthuset og hente ikke bare en, men hele to pakker med guldgraverudstyr. Jeg skulle bruge lidt flere vaskepander til sommerens ture, så har bestilt en håndfuld hjem fra USA. Jeg har købt et par stykker ekstra, så hvis der er nogen derude der mangler en pande kan den købes hos mig for 120 kr plus fragt. Læs eventuelt mere her: køb guldgraver udstyr, hvor du også kan læse om vaskerenden jeg har til overs.

Derudover skal jeg til at afprøve Gold Hogs gummimåtter i mine vaskerender. En vaskerende gør det muligt at være ca 20 gange så effektiv som med pande alene, så tænkte at det var en fin investering at have sådan et par stykker med på vores næste guldgravertur. Ikke fordi de nogensinde tjener sig ind, men fordi det sikre at vi gerne skulle finde guld i hver eneste pande vi vasker (efter at have prøvet at sidde i 6 timer sidste år uden at finde guld, tiltaler det mig en del at øge sandsynligheden for at se guld i panden hver gang).

Drømmer du om at tage på dit eget guldeventyr, men mangler grejer skal du være velkommen til at skrive, så kan du leje det meget billigt af mig. Jeg hjælper også gerne med tips til hvordan du kan bygge din egen vaskerende, eller købe dit eget udstyr i USA.

Læs eventuelt mere om mulighederne for guldgravning i Sverige her: Vores dage som guldgravere i Sverige