Årets Optur!

Hvert år er der nogle oplevelser der bare er lidt bedre end de andre, oplevelser der overgår alle forventninger og som lever videre i samtaler og anbefalinger resten af året, og nogle gange ud over dette. De oplevelser, og folkene bag, vil vi gerne støtte og fremhæve så endnu flere får øjnene op for dem. Derfor har vi skabt: Årets Optur!

Herunder finder du de hidtidige vindere af prisen.

Årets Optur 2020

Tumult (Band) – Bobler: Gokart Center Fyn

Tumult leverede ikke bare årets musikoplevelse, men fedeste spark i røven til en fest jeg har oplevet i flere år. Når folk er på mærkerne allerede under lydprøven, og man efterfølgende skaber den vildeste fest for både dem i baren og dem på dansegulvet, så er man gjort af noget særligt. Og det er Tumult helt sikkert. Derfor render de med Årets Optur 2020.

Læs mere yderligere om priserne for 2020 her: Årets Optur 2020!

Årets Optur 2019

Fjord & Mountain Eidfjord (Cafe og pizzaria) – Bobler: Vildmarksbad workshop på Sletten

Man skal ikke have besøgt mange spisesteder eller campingpladser i Norge for at vide at standarden for pizzaer i Norge er at de både er alt for dyre, og af ret lav kvalitet. Derfor have vi på ingen måde forventet at finde lækre pizzaer, lavet med de bedste lokale råvarer og til omkring 100 kr stykket på hovedgaden i Eidfjord. Siden har vi anbefalet stedet til alle vi hører har planer om at besøge Norge. Derfor får de Årets Optur 2019.

Årets Optur 2018

Zion National Park

Zion National Park er kendt for vandreruter i verdensklasse og udsigter man ikke finder mange andre steder. Det oplevede vi ikke meget af, da vi brugte 4 dage på at udforske nationalparkens canyons. Til gengæld oplevede vi amerikansk canyoning når det er bedst, og efter 5 dage i parken føler vi kun vi har skrabet i overfladen af hvad der er af oplevelser. Derfor kommer vi helt sikkert tilbage (og sætter endnu flere dage af næste gang), og derfor får Zion Årets Optur 2018.

Årets Optur 2017

Serious Fun (Raftingcenter og camping)

Tre år i træk kom vi tilbage til Serious Fun i Dagali, og hver gang overgik de vores forventninger, både hvad angik gæstfrihed, rafting og oplevelser på campingområdet. De fleste gæster kommer kun for at rafte, og er hurtigt videre, og det er en skam. For tager du teltet med og tager en overnatning eller to kan alt eller intet ske. Vi har spist vores friskfangede fisk fra søen, kørt svævebane, festet med folk fra flere kontinenter og oplevet det vildeste rafting. Og selvom der også er dage hvor der intet sker er vi altid blevet taget imod med åbne arme af William og hans crew. Derfor får Serious Fun Årets Optur 2017.

Årets Optur 2016

Coast2Coast

Årets Optur 2015

Svensk Kano Ferie – Bobler: Canyoning i Ticino